Fitxategiak

Fitxategiak

Ahozko Tradizioa Bortiziriak

ATBO-013

  • Izenburua:
  • Grabazio data: 2002-07-12
  • Jabea: Euskarabidea-mediateka
  • Berriemailea: IGANTZI.1
  • Ikertzailea: Maite Lakar Iraizoz. Nora Iriarte Osés
  • Gai nagusia: Baratza. Baratzeko lan, emakumeen lana. Lurra prestatzea. Errezetak.
  • Gaiak:
  • Bistaratzeko baimena: Librea
  • Argitaratzeko baimena: Mugatua
  • Soinu kalitatea: Ona
Herria Euskalkiak Mapak
Zatia Iraupena Gaiak Sumario
A01 00:00:00
00:33:17
Baratza. Baratzeko lan, emakumeen lana. Lurra prestatzea.
A02 00:02:48
00:06:37
Tomatea.
A03 00:06:37
00:09:20
Letxua eta lekak.
A04 00:09:20
00:11:04
Eskarola.
A05 00:11:04
00:12:36
Tipula.
A06 00:12:36
00:14:19
Baratxuria.
A07 00:14:19
00:15:33
Zerba.
A08 00:15:33
00:16:32
Porrua.
A09 00:16:32
00:17:21
Txikoria
A10 00:17:21
00:18:31
Kalabazina eta kalabaza.
A11 00:18:31
00:20:00
Pepinoak eta piperrak.
A12 00:20:00
00:21:15
Aza eta pella.
A13 00:21:15
00:21:55
Ilargiaren eragina ereiterakoan.
A14 00:21:55
00:22:35
Azenarioak.
A15 00:22:35
00:24:58
Lekak.
A16 00:24:58
00:26:01
Perrexila.
A17 00:26:01
00:26:54
Ilar biribilak. Patatarekin batera erein.
A18 00:26:54
00:28:27
Patata.
A19 00:28:27
00:30:41
Babak eta ilarrak.
A20 00:30:41
00:31:32
Ereiteko eremuen txandaketa.
A21 00:31:32
00:32:15
Lehen xomorro gutxiago.
A22 00:32:15
00:33:17
Errezetak.
A23 00:33:17
00:38:30
Postreak: Igantziko kanutilloak, flana, arrozesnea.
A24 00:38:30
00:43:48
Bestetako menua: xuribeltxak, gisatua, eltzaria, zopa.
A25 00:43:48
00:45:17
Karakolak.
A26 00:45:17
00:46:26
Usoak.
A27 00:46:26
00:48:30
Bakailaoa.
A28 00:48:30
00:49:17
Zerri patak.
A29 00:49:17
00:59:34
Kontserbak: tomatea, piperrak, lekak, azenarioak, zerbak, piperminak, patea, txistorra eta solomoa mantekan, dultzea.
Pista Artxiboa entzun Iraupena
ATBO-013-A 59:42